Bloggar

Jag har skrivit dagbok sedan 13 års ålder (1963) och bloggat sedan 2007. Först privat och senare även professionellt. Jag har bloggat i olika fora och har nu samlat ihop en del av dem under samma hatt.
Bentes blogg
Här skriver jag personligt om livets trivialiteter och dilemman, om vad jag förundras över, tänker och lär.

Kontext är min blogg 2007 - 2012. Det började med att jag ville lära mig mediet. Bara några veckor efter att jag startade bloggen uppdagades att jag var cancersjuk. Bloggen kom de första åren att bli min berättelse om kampen att bli frisk. Det lyckades. Jag valde att vara anonym då jag inte ville bli sökbar med mitt namn i kombination med blåscancer. Efter en tid blev jag obekväm med att vara anonym. Då började jag blogga i Bentes blogg. Nu är det OK att avslöja att Kontext, det är jag det.

Bentes blogg 2012 - 2016 är grubblor från mellanmjölkens land av Bente Kaj Henriksson. Jag kallar mig Käring med strömmen.

Bentes blogg 2016 - är ännu flera grubblor från Mellanmjölkens land av Bente Kaj Henriksson. Det är den blogg jag startat här på denna min hemsida från och med november 2016.

Perspektivs blogg
Här skriver jag om utveckling av organisation och ledarskap.

Under några år runt 2010 skrev jag om CSR och AI för KIM human organisation AB. De är inte längre publicerade hos KIM AB. Jag har sparat dem och publicerar dem här. De ligger som pdf-filer nederst på sidan.

Corporate Social Responsibility, CSR - bloggserie från 2010 om organisationers ansvar för långsiktig hållbarhet. Ladda ner pdf-filen nederst på sidan.

Appreciative Inquiry, AI - bloggserie från 2010 om Styrkebaserad och värdeskapande hållning i arbetslivet. Ladda ner pdf-filen nederst på sidan.

Perspektivs blogg är de bloggar jag skriver från och med november 2016.

Underordnade sidor (2): Bentes blogg Perspektivs blogg
Ċ
Bente Kaj Henriksson,
31 okt. 2016 10:04
Ċ
Bente Kaj Henriksson,
31 okt. 2016 10:03