Slag i slag

En bok om mej

Jag lärde känna Bente då hon satt i styrelsen för Bostadsrättsföreningen. Ibland tog vi en öl på lokala syltan tvärs över gatan.  

Så kom hon på att hon ville intervjua mej för att teckna ner min story. Hösten 2020 började Bente intervjua mej, ofta under trevliga omständigheter med en bit god mat och gott vin och alltid med bandspelaren påslagen.


Jag gav henne fria händer att göra litteratur av mina berättelser. 


Åren 2020-21 

Efter 20 års arbete som maskinist i egen låda, med bara två semestrar, tog tillvaron itu med mej. Slag i slag kom skilsmässa, farsans död, bodelning, arvsskifte, stora uppdrag och covid. Det är inte så mycket mer att säga om det. Jag däckade. Rejält.

Gul jonne finns som pocket, e- och ljudbok.

Det blev en bok till sist

Arbetet med boken fortsatte dock. 

Efter några turer till lektörer, testläsare och slutligen nobben från ett antal etablerade traditionella, bestämde Bente sej för att ge ut själv. 

April, maj och juni blev hektiska månader för Bente. Då boken skulle produceras och publiceras med utgicning före midsommar. Tre produktionsprocesser, en för pappersboken, en för ljudboken och en för e-boken.

Och jag börjar långsamt hämta mej från kraschlandningen. Det är roligt att mottagandet är välvilligt. men läskigt att möta dom som är omnämnda i boken, framför allt familjen. 

Länkar till kapitlen

UPPVÄXTEN 1962 - 1982

KOCK I FINA KÖK 1982 - 1989

MASKINIST PÅ SKANSEN 1989 - 2001

MASKINIST I EGEN LÅDA  2001 - 2019 

SLAG I SLAG 2020 - 2023 då han fyllde sextio år.